zpravodajství životního prostředí již od roku 1999

Proč jíst hmyz? - CzechRep Radek Husek IfE2017

08.12.2018
Ekostyl
Zemědělství

Radek Hušek at the semi-finals of Ideas from Europe 2017, Tallinn, Estonia: We are going to use insects to create a whole new range of sustainable, next-gen food products. Using cricket flour, we have developed unique protein and energy bars - gluten and lactose free, with the highest quality protein from crickets and premium natural ingredients.

Komentáře k článku. Co si myslí ostatní?

Další články
Chystané akce
INISOFT s.r.o.
20
1. 2021
20.1.2021 - Seminář, školení
Praha, hotel Globus
INISOFT s.r.o.
21
1. 2021
21.1.2021 - Seminář, školení
Olomouc, Clarion Congress
21
1. 2021
21.1.2021 - Seminář, školení
Hotel Globus
22
1. 2021
22.1.2021 - Seminář, školení
Pardubice
Podněty ZmapujTo
Mohlo by vás také zajímat
Naši partneři
Složky životního prostředí